Antena 3 CNN Show Showbiz Carmen Harra, predicții care dau fiori: "Este prima bătălie reală după Al Doilea Război Mondial. Karma se repetă"

Carmen Harra, predicții care dau fiori: "Este prima bătălie reală după Al Doilea Război Mondial. Karma se repetă"

Toată lumea vorbește despre un eventual conflict în jurul Ucrainei, iar de peste Ocean, Carmen Harra a enunțat câteva din previziunile legate de un posibil război. Cam sumbră situația!...

Carmen Harra, predicții care dau fiori: "Este prima bătălie reală după Al Doilea Război Mondial. Karma se repetă"
de Alexandra Dima    |    22 Ian 2022   •   00:09

"Situația este foarte complicată și o să se complice mai mult. Rusia va ataca Ucraina. Este un plan vechi la care Putin nu o să renunțe și-l va pune în aplicare. Însă o să-l coste capul lui. O să plătească cu președinția pentru această escapadă a lui, care o să se desfășoare foarte urât și o să ia niște proporții foarte urâte. 

Biden nu are însă puterea politică pe care ar fi trebuit să o aibă, să intervină să pună punct la așa ceva. Și Putin știe că Biden este foarte slab și profită de slăbiciunea lui. 

De fapt, Biden este foarte contestat în America și va continua să fie contestat și nu știu ce se va întâmpla cu el... 

Eu am spus de anul trecut că 2022 este un an al răsturnărilor politice. Și ce vom vedea sunt răsturnări politice în SUA, în Rusia, în Franța...  

De fapt și alte țări se vor implica în această nenorocire care începe în bătălia dintre Rusia intrând în Ucraina. Implicațiile politice sunt foarte grave și foarte urâte. Este prima bătălie reală după al Doilea Război Mondial. După 60 de ani, ne întoarcem înapoi, influențele planetare vin din nou să ne arate repetarea unor karme anterioare. 

Ăsta este episodul care urmează și de aici multe alte consecințe care se răsfrâng  politic, economic, inflație șamd." - a explicat Carmen Harra în exclusivitate pentru Antena 3.

 

 

  

 

 

×
Subiecte în articol: carmen harra SUA
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close