Antena 3 CNN Show Showbiz "Cavalerul negru", ultimul film din seria Batman, record absolut de încasări

"Cavalerul negru", ultimul film din seria Batman, record absolut de încasări

"Cavalerul negru", ultimul film din seria Batman, record absolut de încasări
21 Iul 2008   •   14:35

Filmul ?Cavalerul negru?, cel mai recent din seria ?Batman?, doboară record după record. După ce a stabilit vineri un prim record de box office pentru ziua lansării in cinematografele americane, filmul a înregistrat şi cele mai mari încasări din toate timpurile, în weekend-ul premierei. Suma se ridică la nu mai puţin de 155 de milioane de dolari. Americanii au luat cu asalt cinematografele la sfârşit de săptămână. Filmul a fost unul dinrte cele mai aşteptate. Fanii au stat cu sufletul la gură să-l vadă datorită pasiunii pentru personaj, dar şi pentru rolul de excepţie pe care îl face regretatul Heath Ledger. Unii critici estimează că noul film are toate şansele să întreacă în încasări chiar şi ?Titanicul?.

?The Dark Knight?, regizat de Christopher Nolan, a avut un buget de 185 de milioane de dolari, bani care se pare că au fost aproape recuperaţi numai din încasarile din America din primele zile. Pelicula este foarte apreciată de critici, mai ales pentru prestaţia lui Heath Ledger, care a murit în urma unei supradoze de medicamente la începutul acestui an.

Criticii spun că Ledger ar putea primi pentru rolul Joker un Oscar post mortem. Noul film Batman se lansează în cinematografele din Romania la sfărşitul acestei săptămâni.

Antena 3

×
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close