Antena 3 CNN Show Showbiz CBS, amendată pentru difuzarea sânului dezgolit al lui Janet Jackson, la Super Bowl (VIDEO)

CBS, amendată pentru difuzarea sânului dezgolit al lui Janet Jackson, la Super Bowl (VIDEO)

CBS, amendată pentru difuzarea sânului dezgolit al lui Janet Jackson, la Super Bowl (VIDEO)
21 Iul 2008   •   22:40

Un tribunal american a decis ca postul CBS să plătească o amendă de 550.000 de dolari pentru că a difuzat momentul în care Janet Jackson a rămas cu un sân descoperit, în timpul recitalului susţinut în pauza Super Bowl din anul 2004, anunţă BBC.

Peste 90 de milioane de telespectatori au putut vedea atunci cum Justin Timberlake, care cânta împreună cu artista i-a smuls acesteia o bucată din materialul care îi acoperea sânii, dezvelind unul dintre aceştia. Postul CBS a primit aproximativ 542.000 de plângeri pe această temă, în condiţiile în care milioane de familii au urmărit evenimentul, finala campionatului naţional de fotbal american fiind evenimentul care generează cele mai mari audienţe anual.

Postul CBS, MTV şi Timberlake şi-au cerut scuze ulterior afirmând că mişcarea nu a fost intenţionată. Cu toate acestea, Comisia Federală pentru Comunicaţii (FCC) a aplicat o amendă de 27.500 de dolari postului CBS, pentru difuzarea acestui moment indecent. CBS a atacat în instanţă decizia FCC, motivând că momentul a durat numai câteva secunde şi că cei doi artişti nu aveau contract cu CBS, decât pentru recitalul respectiv.

FCC a afirmat însă că momentul a fost regizat şi că postul CBS ar fi trebuit să fie pregătit să cenzureze scena.



Antena3.ro

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close