Antena 3 CNN Show Showbiz Ce scrisori de dragoste îi trimitea Ștefan Bănică jr. Nadiei Comăneci

Ce scrisori de dragoste îi trimitea Ștefan Bănică jr. Nadiei Comăneci

Ce scrisori de dragoste îi trimitea Ștefan Bănică jr. Nadiei Comăneci
12 Noi 2015   •   15:43

În urmă cu un sfert de secol, Bănică Jr. a trăit o poveste de dragoste cu Nadia Comăneci. Artistul o iubea pătimaș pe gimnastă și îi trimitea acesteia adevărate scrisori de dragoste.

Omul care a organizat fuga Nadiei in Statele Unite, acum aproape un sfert de secol, a vorbit deschis, pentru Libertatea, în urmă cu ceva ani, despre iubirile trăite in Romania de cea mai mare gimnastă a tuturor timpurilor. Constantin Panait (56 de ani) a rememorat perioada în care Nadia Comăneci se iubea cu Nicu Ceauşescu, dar şi cu de Ştefan Bănică junior şi aventurile prin care au trecut cei doi.

Povestea de dragoste dintre cei doi s-a consumat la sfârșitul anilor '80. Iată ce îi scria Ștefan Bănică jr. Nadiei, care azi împlineşte 54 de ani:

"Ce să fac dacă te iubesc? Greşeala e de ambele părţi. Eu sunt nerăbdător şi vreau totul, iar tu te complaci. Nu ştiu ce să-ţi scriu. Nu trebuie să rişti, dar de vorbit şi văzut tot se poate. Ţine minte! Dar totul trebuie să fie pus la punct. Dacă vrei, că văd că o scalzi (nici la telefon nu mai vorbeşti că... dormi). Vorbim prin Adi (...) Zi clar că nu vrei. Aşa mă enervează chestia asta la tine de mor. Zi cu gura ta stop şi stop va fi. Zi pe bune 'Bă, ori nu te mai iubesc, ori mi-e frică'. Sunt multe probleme aiurea în toată povestea asta. Eu îmi dau seama că vrei să se termine, dar partea hazlie e că vreau să aud din gura ta. Nu te costă nimic. … Pune mâna şi scrie tot ce e cu securiştii ăştia, ce se întâmplă, de cine să mă feresc, scrie! Dau ortul popii sau iau bătaie, da măcar să ştiu pentru ce. Poţi să dai şi tu un telefon că nu-ţi cade mâna".

Continuarea pe libertatea.ro


 

×
Subiecte în articol: Stefan Banica jr
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close