Antena 3 CNN Show Showbiz Chronicles of Narnia, noul lider al box-office-ului american cu încasări de 56,6 milioane de dolari

Chronicles of Narnia, noul lider al box-office-ului american cu încasări de 56,6 milioane de dolari

Chronicles of Narnia, noul lider al box-office-ului american cu încasări de 56,6 milioane de dolari
19 Mai 2008   •   15:23

Filmul Iron Man a fost detronat din postura de lider al box-office-ului american şi canadian, după aproape trei săptămâni de supremaţie. Filmul care a reuşit acest lucru este adaptarea cărţii lui C.S. Lewis ?The Chronicles of Narnia: Prince Caspian?, care a avut încasări de 56,6 milioane de dolari în primele două zile de la lansare. Iron Man s-a situat pe locul al doilea, încasările sale totale, cumulate pe parcursul celor trei săptămâni de la premieră, ajungând deja în jurul sumei de 180 de milioane de dolari.

Specialiştii spun că weekend-ul următor va fi decisiv pentru filmul The Chronicles of Narnia: Prince Caspian, întrucât în SUA se sărbătoreşte Memorial Weekend şi încasările ar putea creşte spectaculos pentru filmul care a costat 120 de milioane de dolari.

Celălalt candidat la titlul de lider al box-office-ului american, al patrulea film din seria Indiana Jones, a fost prezentat duminică la Cannes, urmând ca în SUA să aibă premiera pe 22 mai.



Antena3.ro

×
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close