Antena 3 CNN Show Showbiz Concert de excepţie al divei pop, Kylie Minogue, la Bucureşti (VIDEO)

Concert de excepţie al divei pop, Kylie Minogue, la Bucureşti (VIDEO)

Concert de excepţie al divei pop, Kylie Minogue, la Bucureşti <font color=red>(VIDEO)</font>
18 Mai 2008   •   10:14

Fanii Kylie Minogue au avut parte sâmbătă seară de un concert de excepţie. Prin acest turneu, Kylie revene pe scenă, după mai bine de 2 ani. Turneul se anunţă a fi cel mai costisitor din întreaga sa carieră. Timp de două ore, Kylie Minogue a cântat LIVE pentru fanii români piese de pe noul său album, dar şi melodii care au consacrat-o. Pe lângă formaţia obişnuită, diva pop a fost acompaniată şi de o fanfară.

Spectacolul a fost întregit de 14 dansatori, dar şi de jocuri de lumini spectaculoase. După ce în 2005 a fost depistată ca fiind bolnavă de cancer la sân, acum, Kylie pare mai tânără şi mai plină de viaţă ca oricând.

Turneul KYLIEX2008 a debutat săptămâna trecută în Bercy Arena din Paris şi cuprinde ţări precum Bulgaria, Grecia, Ungaria, Turcia, Luxemburg, Rusia, Letonia dar şi Spania, unde artista va cânta pentru prima dată. Kylie Minogue a plecat sâmbătă noapte de la Bucureşti spre Bulgaria, unde are programat un concert, la Sofia.



Kylie Minogue a fost însoţită la Bucureşti de părinţii săi, precum şi de echipa sa care a ocupat un întreg etaj, adică aproximativ 50 de camere ale hotelului unde sunt cazaţi. Spectacolul a fost o adevărată desfăşurare de forţe.

Alături de staff-ului artistei, pentru montarea, supervizarea şi demontarea scenei au fost mobilizaţi aproximativ 200 de tehnicieni români. Fabuloasa producţie a turneului KYLIEX2008 a sosit în România cu 20 de tiruri şi 7 autocare cu tehnicieni, dansatori, acrobaţi, muzicieni şi stilişti.

În cele două ore cât a durat recitalul, Kylie a schimbat mai multe ţinute de scenă, semnate de celebrul creator Jean Paul Gaultier.

Antena3.ro

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close