Antena 3 CNN Show Showbiz Concertele lunii iunie. Sinead O'Connor, Patricia Kaas, Placebo şi Duffy concertează în România

Concertele lunii iunie. Sinead O'Connor, Patricia Kaas, Placebo şi Duffy concertează în România

Concertele lunii iunie. Sinead O'Connor, Patricia Kaas, Placebo şi Duffy concertează în România
Sursa foto: Sinead O'Connor
06 Iun 2009   •   10:05

Vara vine cu multe concerte. Sinead O'Connor, Patricia Kaas, Placebo şi Duffy sunt doar câţiva dintre artiştii care vor cânta în România în iunie. Sinead O'Connor va cânta pe 11 iunie la Arenele Romane. Artista are şi câteva pretenţii pentru concertul de la Bucureşti. Ea a cerut ca în culise să aibă platouri cu fructe, ghimbir proaspăt, lumânări, miere, tacâmuri reciclabile şi o maseuză.

Fanii vor putea asculta melodii de pe cel mai recent album, "Theology", dar şi piese mai vechi care care au făcut-o celebră. Preţul unui bilet variază între 79 şi 129 de lei.

Patricia Kaas va cânta la Sala Palatului pe 14 iunie. Concertul face parte din turneul "Cabaret" şi va fi un spectacol unic, un tribut adus anilor 1930. Franţuzoaica promite un show elegant. Alături de ea pe scenă vor fi cântăreţi de operă şi mulţi dansatori. Cel mai ieftin bilet costă 110 de Ron, iar cel mai scump 435.

Seria concertelor continuă cu Placebo. Aşa cum au promis la ultimul concert din 2006, britanicii au revenit la Bucureşti. Trupa cântă pe 21 iunie, la Romexpo. Concertul face parte din turneul de promovare al viitorului lor album, pe care îl vor lansa cât de curând. Dacă vreţi un bilet în faţa scenei trebuie să plătiţi 175 de lei. Preţul unui bilet în zona B este de 100 de lei.

Duffy cântă pe plaja H2O din Mamaia, pe 26 iunie. Dacă vreţi să ascultaţi hiturile Mercy şi Rain on Your Parade, mergeţi pe litoral, mai ales că intrarea la concert este liberă.

Luna se încheie cu două nume mari. Pe 28 iunie, la Sala Palatului va cânta Michael Bolton. Concertul "The Very Best of Me", cuprinde toate hiturile care au cucerit o lume întreagă: ?When a Man Loves a Woman?, ?Said I Love You But I Lied? sau ?Can I Touch You There?.

În aceeaşi zi, tot la Bucureşti, concertează trupa Limp Bizkit. Concertul va avea loc în cadrul festivalului Rock the City.

Antena 3

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close