Antena 3 Show Showbiz Concertul Depeche Mode la Bucureşti nu va mai fi reprogramat

Concertul Depeche Mode la Bucureşti nu va mai fi reprogramat

12 Iun 2009   •   15:51
Concertul Depeche Mode la Bucureşti nu va mai fi reprogramat
Sursa foto: depeche mode

Depeche Mode nu va cânta anul acesta în România! Reprezentanţii formaţiei au anunţat că niciunul dintre concertele programate din perioada 12 mai 8 iunie nu vor mai fi reprogramate. Aşa că, cele 8 spectacole din cadrul turneului "Tour of the Universe", printre care şi cel de la Bucureşti, sunt, oficial, anulate.

Reprezentantii Depeche Mode au anuntat oficial ca trupa nu va putea reprograma niciunul dintre concertele open-air anulate în perioada 12 mai - 8 iunie, printre acestea numărându-se şi cel de la Bucureşti. Fanii care şi-au cumpărat bilete pentru spectacolul programat iniţial pentru data de 16 mai au posibilitatea de a recupera valoarea acestora sau de a le preschimba cu bilete B'ESTFEST, la tarife speciale.

În ciuda faptului că în ultimele săptămâni reprezentanţii Depeche Mode şi organizatorii locali au încercat să găsească o modalitate de a face acest lucru viabil, reprogramarea concertelor nu a fost posibilă. Membrii trupei regretă faptul că programul nu le va permite să ajungă în toate oraşele incluse iniţial în turneu, dar îşi doresc să poată concerta pentru fanii din aceste ţări în viitorul apropiat. ?Am sperat până în ultimul moment că trupa va reuşi reprogramarea spectacolelor anulate, iar din discuţiile cu managementul trupei a reieşit că revenirea la Bucureşti era una dintre priorităţile membrilor Depeche Mode. Din păcate, programul încărcat al trupei nu a permis includerea niciunui concert în pauzele de turneu, dar ştim că Dave, Martin şi Andy şi-au dorit foarte mult să concerteze din nou în faţa fanilor români" a declarat Laura Coroianu, Director Executiv Emagic.

Observator

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close