Antena 3 CNN Show Showbiz Costel Busuioc va concerta la Timişoara pentru olimpicii bănăţeni

Costel Busuioc va concerta la Timişoara pentru olimpicii bănăţeni

Costel Busuioc va concerta la Timişoara pentru olimpicii bănăţeni
12 Iun 2008   •   09:01

Costel Busuioc va susţine joi al doilea său concert în România, de acestă dată la Timişoara. „Pavarotti din Banat”, aşa cum este supranumit câştigătorul concursului „Hijos de Babel” din Spania, va participa, joi, în Sala Capitol de la Timişoara, la un spectacol de binefacere intitulat „Cireşar cu dar” şi dedicat olimpicilor bănăţeni. Aşa cum a anunţat Busuioc la emisiunea News First de la News FM, spectacolul său va fi deschis de un concert al Filarmonicii „Banatul”.

Doina Popa, directoarea Fundaţiei Culturale Artmedia, a declarat că din banii strânşi de pe urma vânzării biletelor, 63 de olimpici din Timişoara vor fi premiaţi pentru meritele lor la învăţătură. Imediat după înmânarea premiilor, Busuioc va susţine un recital din care nu vor lipsi piese, precum „Ave Maria”, „Con te partiro”, „O sole mio”, „E lucevan le stelle” sau „Nessum dorma”.

Directoarea Fundaţiei Culturale Artmedia a mai precizat faptul că i-a adresat lui Costel Busuioc invitaţia de a veni în Banat chiar înainte de terminarea concursului din Spania.

Antena3.ro

×
Parteneri
Pensie de nici 800 de lei, după 36 de ani de muncă. Cum este posibil
x close