Antena 3 CNN Show Showbiz Costel Busuioc va susţine primul concert în România, la Ateneul Român

Costel Busuioc va susţine primul concert în România, la Ateneul Român

Costel Busuioc va susţine primul concert în România, la Ateneul Român
28 Mai 2008   •   14:44

Costel Busuioc vine în România. Şi nu în vacanţă sau pentru a se întâlni cu familia, ci pentru a susţine un recital de zile mari. În direct la emisiunea Ancăi Florea de la NEWS FM, Marius Tucă a anunţat că ?Pavarotti din Banat? va cânta la Bucureşti, la Ateneul Român, pe 9 iunie. Românul devenit celebru după ce a câştigat concursul Hijos de Babel, din Spania, şi-a luat aşadar în serios rolul de vedetă. A lansat deja primul CD, iar acum se pregăteşte de promovarea materialului. Evenimentul a avut loc în Spania, ţara care l-a făcut cunoscut.

Aceasta nu este prima oară când Costel cântă în România. În urmă cu o lună, el a fost invitat de onoare la petrecerea unei companii, însă vocea sa a putut fi auzită doar de un public restrâns. Abia acum putem spune că "Pavarotti din Banat" va cânta şi pentru ai lui.

Primul său album este acum în toate magazinele de muzică din Madrid. Albumul conţine zece piese, dintre care numai două sunt operă, deşi visul lui Costel este să fie tenor. Alte şase melodii sunt preluate din repertoriul internaţional, printre care şi cântecul faimoasei formaţii Beatles, ?Yesterday?.

COSTEL BUSUIOC ÎN GALA FINALĂ - NESSUN DORMA


Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close