Antena 3 CNN Show Showbiz Declarații inedite făcute de ultimul martor care l-a văzut în viață pe Răzvan Ciobanu: „Mă simt responsabil pentru moartea lui”

Declarații inedite făcute de ultimul martor care l-a văzut în viață pe Răzvan Ciobanu: „Mă simt responsabil pentru moartea lui”

Declarații inedite făcute de ultimul martor care l-a văzut în viață pe Răzvan Ciobanu: „Mă simt responsabil pentru moartea lui”
Sursa foto: foto: Instagram Răzvan Ciobanu
01 Mai 2019   •   09:14

Sorin Oprea, unul dintre prietenii lui Răzvan Ciobanu, este poate ultimul martor care l-a văzut în viață pe designer înainte de tragicul accident.

Bărbatul a povestit că s-a întâlnit cu creatorul de modă pe terasa unui local din Mamaia.

„Nu era Răzvan pe care-l știu eu. Rămăsese fără baterie, avea şi telefonul spart, crăpat. Mi-a spus că şi-a spart telefonul, că nu mai are baterie. Mi-a cerut cheia de la maşină să-şi încarce telefonul, dar a zis că-l încarcă în drum spre Bucureşti. Urma să se întoarcă cu noi la București. I-am spus că mai stăm câteva ore să facem niște poze cu drone și după plecăm împreună. Părea destul de neliniștit și era confuz. La un moment dat, a spus că se duce să-şi cumpere ţigări şi nu s-a mai întors. L-am aşteptat o oră, dar nu s-a mai întors. L-am sunat, dar avea telefonul închis. Mă simt responsabil pentru moartea lui! Poate că trebuia să acționez cu mai multă băgare de seamă. Nu trebuia să-l las să plece”, a mărturisit Sorin Oprea pentru Cancan. 

×
Subiecte în articol: Razvan Ciobanu
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close