Antena 3 CNN Show Showbiz Divorţ cu scandal: Milionarul Remus Truică se luptă cu soţia sa pentru custodia copiilor

Divorţ cu scandal: Milionarul Remus Truică se luptă cu soţia sa pentru custodia copiilor

Divorţ cu scandal: Milionarul Remus Truică se luptă cu soţia sa pentru custodia copiilor
Sursa foto: Foto: Agerpres
04 Aug 2011   •   15:01

Dacă credeaţi că după divorţul din familia Columbeanu le-aţi văzut pe toate, ei bine nu e aşa. În familia milionarului Remus Truică situaţia este în fierbere. Truică, despre care presa mondenă spune că ar fi avut o relaţie cu Patricia Kaas, se luptă cu soţia pentru cele două fetiţe ale lor. Afaceristul le-ar fi răpit, acuză avocaţii Irinei Truica.  Oricum bătălia pentru fete este prima din războiul dintre cei doi soţi. Urmează împărţirea averii, estimată la zeci de milioane de euro.

Remus Truică. Om de afaceri, fost angajat la Palatul Victoria, bărbatul despre care se spune că i-ar fi sucit minţile cântăreţei Patricia Kaas. Miercuri, s-a revăzut cu soţia la judecătoria Buftea. Afaceristul cere custodia fetiţelor lor gemene, până la finalizarea divorţului, judecat pe o insulă din Caraibe, unde cei doi au domiciliul.

Iniţial, părinţii s-au înţeles ca fetele să stea pe rând, cu amândoi. După ce a luat copiii, Remus Truică ar fi încălcat acordul..

Remus Truică e posesorul unei adevărate colecţii de maşini de lux, al unui iaht evaluat la 7 milioane de euro dar şi proprietarul mai multor vile, în ţară şi în Caraibe. În 2010, a adus-o pe Patricia Kaas să-i cânte la ziua de naştere. Artista a povestit apoi, într-o biografie, despre un afacerist român care a cucerit-o.

Ar fi fost unul dintre motivele care au dus la încheierea poveştii de dragoste dintre Irina şi Remus Truică. Acum, sunt în mijlocul unui divorţ pe bani mulţi în care copiii ar putea deveni monedă de schimb. Judecătorii români nu au luat încă nicio decizie. Trebuie mai întâi să stabilească dacă instanţele de la noi au jurisdicţie în acest caz

×
Subiecte în articol: remus truica divort custodie copii
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close