Antena 3 CNN Show Showbiz Donkey din Shrek, cel mai îndrăgit animal din filme (VIDEO)

Donkey din Shrek, cel mai îndrăgit animal din filme (VIDEO)

Donkey din Shrek, cel mai îndrăgit animal din filme (VIDEO)
03 Iul 2009   •   21:01

Donkey, celebrul măgăruş din filmul animat Shrek, a cărui voce a fost împrumutată de la comicul Eddie Murphy, a fost ales înaintea lui Simba, puiul de leu din Lion King, şi al ursului Baloo, din Cartea Junglei, într-un top al celor mai îndrăgite animale din filme.

Lovefilm, cel mai mare centru de închiriere filme şi jocuri din Marea Britanie, a realizat un sondaj în rândul a peste 2.000 de persoane, cu ocazia lansării mondiale a peliculei Ice Age 3. Donkey a atras mai mult de un sfert dintre voturi, în timp ce Simba s-a căţărat pe locul doi cu 15 procente, informează The Telegraph.



Peştele Dory, din Finding Nemo, a ocupat locul patru, în timp ce Sid, unul dintre personajele din Ice Age, a venit pe locul cinci, cu 8% dintre voturi.

În top au mai figurat Dumbo, elefantul cu urechile exagerat de mari, Lassie, Garfield şi leul Aslan din Cronicile Narniei.

?Faptul că Ice Age şi Shrek au ajuns la al treilea sau al patrulea film din serie arată cât de populare sunt animalele care apar pe peliculă, iar tehnologia 3D deschide o nouă serie de oportunităţi?, a declarat Fliss White, de la LoveFilm.

Eddie Murphy despre personajul Donkey


Antena3.ro

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close