Antena 3 CNN Show Showbiz "Dosarele X - Vreau să cred", revenirea agenţilor Mulder şi Scully după 6 ani de absenţă

"Dosarele X - Vreau să cred", revenirea agenţilor Mulder şi Scully după 6 ani de absenţă

"Dosarele X - Vreau să cred", revenirea agenţilor Mulder şi Scully după 6 ani de absenţă
31 Iul 2008   •   09:36

După o pauză de 6 ani, Mulder şi Scully revin cu a doua peliculă ?Dosarele X -Vreau să cred?, bazată pe serialul de televiziune care le-a adus multe premii. După Statele Unite, filmul SF a avut premiera la Londra şi va ajunge în România, la începutul lui septembrie.

Sute de fani din Marea Britanie, dar şi din Olanda, Spania şi Germania s-au adunat la Londra la premiera unui nou film din seria Dosarele X. A fost plănuit de multă vreme, dar s-a materializat după 9 ani de la terminarea serialului de televiziune.

"Da, a fost o perioadă însemnată din viaţa mea. O perioadă atât de lungă! 9 ani din cei 20 ai mei şi practic mi-a oferit un acoperiş deasupra capului. A fost extraordinar să fiu implicată în film şi cred, mai ales privind retrospectiv, că odată ce ieşi din joc şi te uiţi în urmă, îţi dai seama cât de norocos ai fost şi ce experienţă extraordinară ai trăit. Este mult mai uşor să vorbeşti despre asta din această perspectivă", a declarat Gillian Anderson.

O serie de crime bizare devin un motiv serios pentru ca FBI, care închisese departamentul de investigaţii paranormale, să îi cheme în ajutor pe cei mai buni agenţi: Mulder şi Scully.

"Când a început serialul nu avea nimic înfricoşător în el. Oamenii l-au îndrăgit şi i-au rămas loiali", spune David Duchovny.

În Statele Unite, "Dosarele X-Vreau să cred" a avut weekend-ul trecut încasări de 10 milioane de dolari, dar a fost întrecut de Batman - "Cavalerul Întunericului" şi de "Mamma Mia!".



Sursă foto: Wikipedia

Antena3

×
Parteneri
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară
x close