Antena 3 CNN Show Showbiz Edvin Marton va concerta, din nou, în România

Edvin Marton va concerta, din nou, în România

Edvin Marton va concerta, din nou, în România
07 Aug 2008   •   16:42

          Cunoscutul violonist Edvin Marton va susţine mai multe concerte în cadrul unui turneu pe care îl efectua în România, în luna septembrie, şi care va cuprinde oraşele Cluj, Sibiu, Timişoara şi Târgu-Mureş. Organizatorii turneului au anunţat, joi, printr-un comunicat, că artistul a ales o melodie a unui compozitor clasic român pe care o va interpreta în premieră în timpul show-ului său.

„Vreau să fie o surpriză. Nu voi spune nici numele piesei şi nici compozitorul. Acesta va fi cadoul meu special pentru un public minunat, aşa cum este cel din România. Abia aştept să revin în această ţară şi să simt din nou căldura şi entuziasmul celor care iubesc muzica mea şi sunetul Stradivarius-ului”, afirmă Edvin Marton, potrivit comunicatului de presă.

Artistul se va afla în România în cadrul turneului cu concertul „Stradivarius Concert Show”. Edvin Marton şi Orchestra din Monte Carlo se vor afla la Cluj pe 17 septembrie, la Sibiu pe 18 septembrie, o zi mai târziu, pe 19 septembrie, la Timişoara, iar la Târgu Mureş pe 22 septembrie.

Biletele pot fi cumpărate din magazinele Diverta şi online, pe www.bilete.ro şi www.ticketpoint.ro.

Edvin Marton a susţinut concerte în întreaga lume, acompaniat de Orchestra din Monte Carlo, şi a cântat alături de Gloria Gaynor, Seal, Zucchero. Este unul dintre violoniştii faimoşi, câştigător al premiilor Stradivarius Gold şi Emmy 2006. El a primit din partea Băncii Elveţiei o vioară din 1698, Stradivarius Gold, care a fost în posesia lui Nicolo Paganini.

Cunoscutul violonist revine în România la numai câteva luni după ce a fascinat, alături de cântăreţul rus Dima Bilan şi patinatorii Evgeni Pluşenko şi Surya Bonaly, publicul din Bucureşti în spectacolul Kings on Ice 2008.

Agerpres

×
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close