Antena 3 CNN Show Showbiz Eminem, după ce Sacha Baron Cohen s-a aşezat cu fundul pe faţa lui: A fost o glumă

Eminem, după ce Sacha Baron Cohen s-a aşezat cu fundul pe faţa lui: A fost o glumă

Eminem, după ce Sacha Baron Cohen s-a aşezat cu fundul pe faţa lui: A fost o glumă
Sursa foto: Eminem
04 Iun 2009   •   12:03

Cu trei zile în urmă, Eminem ieşea supărat din sala în care au avut loc MTV Movie Awards, după ce Sacha Baron Cohen aterizase cu fundul pe faţa lui. Acum, Eminem a revenit la sentimente mai bune, nu mai este supărat şi susţine că totul a fost o glumă, anunţă publicaţia People.

?Sunt încântat că faza a ieşit atât de bine, chiar mai bine decât ne aşteptam? a declarat Eminem. ?Toată lumea a făcut mişto de mine pe tema asta?.

Rapperul a povestit şi cum a luat naştere gluma: ? Sacha m-a sunat şi mi-a spus că are o idee ieşită din comun pe care vrea s-o pună în practică la MTV Movie Awards. Îmi plac foarte mult glumele lui, aşa că am hotărât să mă implic?.

"După incident, m-am întors la hotel şi am râs ore întregi. Mai ales după ce am vazut întreaga fază la televizor?, a mai spus Eminem.

Acum trei zile, în timpul MTV Movie Awards, Sacha Baron Cohen a intrat în scenă pe o frânghie, costumat în înger, dar cu fundul dezgolit. Acesta fost coborât exact deasupra scaunului pe care era aşezat Eminem. Actorul a aterizat fix pe faţa cântăreţului. După incident, Eminem a părăsit sala vizibil nervos şi umilit.



Antena3.ro

×
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close