Antena 3 CNN Show Showbiz Familia lui Michael Jackson a anunţat că Neverland nu va găzdui nicio ceremonie (VIDEO)

Familia lui Michael Jackson a anunţat că Neverland nu va găzdui nicio ceremonie (VIDEO)

Familia lui Michael Jackson a anunţat că Neverland nu va găzdui nicio ceremonie (VIDEO)
02 Iul 2009   •   09:27

La Neverland, nu va avea loc nicio ceremonie, nici publică şi nici privată, a anunţat familia lui Michael Jackson. Aceasta este singura certitudine, dintr-un lanţ de necunoscute, legate de moartea megastarului. Unele surse spun că trupul artistului, într-un sicriu de sticlă, va fi purtat de un dric alb tras de cai. Imagini cu presupusa caleaşcă a început să circule pe Internet.

Familia Jackson a anunţat că nu va mai avea loc nicio ceremonie la ranch-ul lui Michael din California. Membrii familiei au spus doar că vor anunţa în curând data şi locul la care vor avea loc funeraliile. Între timp, site-ul tmz.com a oferit imagini în exclusivitate cu o caleaşcă în care se presupune că va fi transportat trupul neînsufleţit al megastarului.

Controversele care înconjoară moartea starului continuă să apară. Familia lui Michael Jackson a primit rezultatele celei de-a doua autopsii, care s-a dovedit a fi similară cu prima. Se pare că Michael avea în organism analgezice, iar cotidianul The Sun scrie că starul avea prezenta urme de înţepături atât în dreptul inimii cât şi pe coapte, şolduri şi fese.

Starea precară a sănătăţii lui Michael a fost confirmată şi de nutriţionistul său. Acesta a fost sunat cu câteva zile înaintea morţii lui Michael, când artistul se simţea foarte rău.

M-a sunat şi mi-a spus: "Trebuie să vii acum să-l vezi pe Michael, poţi să vii? şi eu am răspuns "Ce s-a întâmplat?" şi îl auzeam pe Michael zicând: "Spune-i că o parte a corpului e foarte caldă iar cealaltă parte e rece, foarte rece", a declarat Cherilyn Lee, nutriţionistul lui Michael.

Grace Rwaramba, bona celor trei copii ai lui Jackson a ţinut să precizeze însă că nu a făcut niciodată spălături stomacale megastarului, după ce ar fi luat medicamente puternice, aşa cum a apărut până acum în presă.



Antena 3

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close