Antena 3 CNN Show Showbiz Fanii Iron Maiden aşteaptă la Bucureşti cel mai elaborat show din cariera trupei

Fanii Iron Maiden aşteaptă la Bucureşti cel mai elaborat show din cariera trupei

Fanii Iron Maiden aşteaptă la Bucureşti cel mai elaborat show din cariera trupei
03 Aug 2008   •   10:16

Seria concertelor de excepţie din Capitală continuă. Luni rockerii de la Iron Maiden vor concerta pe stadionul Cotroceni. Membrii trupei spun că este cel mai elaborat show Iron Maiden de până acum. Spectacolul se va concentra asupra albumelor lansate în anii '80. Fanii vor a vea ocazia să vadă şi impresionanta scenă egipteană din Powerslave Tour, turneul din 1984.

Rockerii au aterizat la Bucureşti duminică după-amiază pe aeroportul Băneasa. De aici, ei au plecat direct spre hotelul de cinci stele unde se vor odihni pentru concertul de mâine seară, de pe stadionul Cotroceni. Spectacolul va începe la ora 20.00 şi va dura trei ore. Accesul spectatorilor va fi permis de la ora 16.00. Organizatorii aşteaptă la concert peste 25.000 de fani, iar ordinea publică va fi asigurată de peste 160 de poliţişti.

Spectacolul face parte din turneul mondial ?Somewhere back in time?. După show-ul de la Bucureşti cei de la Iron Maiden vor merge în Polonia, unde, pe 7 august vor susţine un concert la Varşovia. Maratonul Iron Maiden 2008 a început pe 1 februarie, în India, cuprinde ţări din cinci continente şi se va încheia pe 19 august în Rusia.

Antena 3

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close