Antena 3 CNN Show Showbiz Farse bizare pe internet: Harrison Ford şi Jeff Goldblum, morţi

Farse bizare pe internet: Harrison Ford şi Jeff Goldblum, morţi

Farse bizare pe internet: Harrison Ford şi Jeff Goldblum, morţi
Sursa foto: Harrison Ford
26 Iun 2009   •   15:05

Vestea că megastarul Michael Jackson şi actriţa Farah Fawcett au murit a determinat apariţia unor zvonuri cel puţin bizare pe internet. Persoanele care au vrut să afle mai multe detalii despre această tragedie, au ?descoperit? că şi Harrison Ford a intrat în lumea celor drepţi. Zvonurile îl vizau şi pe Jeff Goldblum, actorul din ?Jurassic Park?, arată Daily News.

Cum era de aşteptat, aceste zvonuri au fost infirmate la scurt timp de la aparţie, fiind, de fapt, niste glume foarte proaste ale internauţilor.

Purtătorul de cuvânt al actorului Jeff Goldblum a declarat: ?Vestea că Geff ar fi murit este total nefondată. El este bine şi se află în Los Angeles.?

Potrivit farselor de pe internet, Jeff Goldblum ar fi murit, în urma unei căzături în timp ce turna un film. Harrison Ford ar fi dispărut de pe un vas, pe Riviera Franceză.

Nu este prima oară când moartea unui actor este obiectul unei glume pe internet. În 2006, actorul Tom Hanks a fost protagonistul unui astfel de zvon. Ton Cruise a fost ?murit? şi el, în 2008.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: moarte internet
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close