Antena 3 CNN Show Showbiz Festivalul B'estfest a debutat cu ploaie. Concertele au fost amânate cu aproape o oră (VIDEO)

Festivalul B'estfest a debutat cu ploaie. Concertele au fost amânate cu aproape o oră (VIDEO)

Festivalul B'estfest a debutat cu ploaie. Concertele au fost amânate cu aproape o oră (VIDEO)
02 Iul 2009   •   14:02

Cel mai important festival de muzică al verii, B'estfest, a început miercuri seară cu un invitat nepoftit: furtuna. Vântul şi stropii reci de ploaie au pus pe fugă o parte din spectatorii veniţi la Romexpo. Concertele au fost amânate cu aproape o oră, însă cei care au îndurat vremea urâtă s-au întâlnit cu idolii lor: The Killers.

Cel mai mare festival de muzică din Bucureşti a fost deschis de Patrice. Cei prezenţi la BestFest au avut parte de un amestec original de muzică reggae, chitară acustică şi funk. Distracţia a fost întreruptă de ploaie. Muzica s-a oprit brusc, iar mulţi dintre cei care nu au avut loc sub umbrele au preferat să plece.

Cei care au rămas nu au regretat. În mai puţin de o oră, spectacolul a fost reluat. Cei de la White Lies au încercat să-i anime pe spectatorii zgribuliţi.

La final, pe scena de la Romexpo şi-au făcut apariţia cei de la The Killers. Americanii i-au făcut pe bucureşteni să uite de ploaie cu "Human"- una dintre cele mai ascultate melodii ale momentului. Despre The Killers s-a spus că sunt cea mai buna trupă britanică din America.

În zilele care urmează, pe scenele de la Romexpo vor urca nume mari ale muzicii rock şi electro cum ar fi Motorhead, Moby, Franz Ferdinand, Orbital şi Santana. Festivalul va fi încheiat pe 5 iulie de rockerii de la Manowar.


Antena 3

×
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close