Antena 3 CNN Show Showbiz O recunoști? A fost considerată cea mai frumoasă fetiță din România. Cum arată acum, la 18 ani

O recunoști? A fost considerată cea mai frumoasă fetiță din România. Cum arată acum, la 18 ani

Ea este fetița care a fost considerată cea mai frumoasă din România. Acum studiază la Londra și este pasionată de Regie.

O recunoști? A fost considerată cea mai frumoasă fetiță din România. Cum arată acum, la 18 ani
Sursa foto: Instagram | noellevlasov
de Ioana Mircea    |    02 Dec 2022   •   20:40

Noelle Vlasov este fiica designerului Ingrid Vlasov și a modelului Marian Nedelcu. Când era mică a fost numită cea mai frumoasă fetiță din România.

În prezent are 18 ani, și-a păstrat trăsăturile și este o femeie frumoasă în toată regula. Ochii albaștri, buzele frumos conturate și silueta de model o fac o adevărată apariție.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Acum studiază în Londra, la o instituție care-i pregătește pe viitorii studenți pentru facultățile de top din Marea Britanie, și pare că s-a adaptat perfect la viața de acolo. Este pasionată de regie și actorie.

Ea a moștenit dragostea pentru modă și pentru frumos de la părinții ei, iar asta se vede pe contul ei de Instagram.

"Fiica mea s-a născut manechin. O las să se fardeze în fiecare zi, de mică am învățat-o să fie cochetă. Nu mi se pare nociv. Nu e rău să înveți o fetiță să se aranjeze de la o vârstă cât mai fragedă", a spus mama lui Noelle în urmă cu mulți, generând chiar controverse pe marginea acestui subiect.

Încă de la patru ani, Noelle defila pe podiumul de modă de la Paris.  Acum se pare că este mai apropiată de ședințele foto, pe care le expune, deseori, și pe Instagram, potrivit peroz.ro.

×
Subiecte în articol: Noelle Vlasov
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close