Antena 3 CNN Show Showbiz Ştii cine e fetiţa din imagine? Azi a ajuns cea mai frumoasă româncă după care întorc capul mulţi străini

Ştii cine e fetiţa din imagine? Azi a ajuns cea mai frumoasă româncă după care întorc capul mulţi străini

Este considerată pe bună dreptate una dintre cele mai frumoase femei din România, este tânără şi are succes inclusiv pe plan internaţional.

Ştii cine e fetiţa din imagine? Azi a ajuns cea mai frumoasă româncă după care întorc capul mulţi străini
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    14 Oct 2022   •   08:00

În vârstă de 35 de ani, românca este actriță, fotomodel, manechin și femeie de afaceri. Şi mai mereu în lumina reflectoarelor.

S-a născut la data de 8 august 1987, la Slatina şi încă de la o vârstă fragedă a fost în lumina reflectoarelor, participând la celebra emisiune tv "Tip Top Minitop". 

Mădălina Ghenea şi-a început cariera în domeniul modei la numai 15 ani, când a prezentat pentru celebrul creator Gattinoni, scrie Wikipedia.

A participat apoi la prezentări de modă în toată lumea, dar mai ales în România, Italia, Germania, Japonia, Austria, Africa de Sud, Franța sau Spania.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Prin urmare, Mădălina se declară "cetățean al lumii, cu viața într-o valiză". 

A atras atenția presei din România odată cu lansarea videoclipului melodiei "Il tempo tra di noi" a lui Eros Ramazzotti, în care apare în rolul iubitei cunoscutului cântăreț.

În anul 2010, debutează în televiziune și acceptă să participe la concursul Ballando con le stelle, devenind partenera lui Simone Di Pasquale. Debutul său ca actriță l-a făcut în 2011 în rolul Irinei din filmul italian I soliti idioti.

Dragostea Mădălinei Ghenea pentru Italia este cunoscută. Ea locuieşte în Peninsulă de ani buni şi se bucură de o carieră de succes ca model. 
 

×
Subiecte în articol: Mădălina Ghenea recunoaste vedeta
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close