Antena 3 CNN Show Showbiz Film controversat despre Thatcher. "Doamna de fier" i-ar fi făcut avansuri premierului Edward Heath

Film controversat despre Thatcher. "Doamna de fier" i-ar fi făcut avansuri premierului Edward Heath

Film controversat despre Thatcher. "Doamna de fier" i-ar fi făcut avansuri premierului Edward Heath
27 Mai 2008   •   22:40

BBC lansează un film despre fostul premier britanic, Margaret Thatcher. Pelicula porneşte de la un zvon conform căruia Margaret Roberts, mai tânăra ?Doamnă de fier?, i s-ar fi oferit şefului ei de partid, Edward Heath, în schimbul unor avantaje politice, anunţă Daily Mail. Heath a ajuns, ulterior, prim ministru al Marii Britanii.

Documentarul ?Margaret Thatcher. The Long Walk to Finchley? ("Margaret Thatcher. Drumul lung catre Finchley"), desfăşurat în anii ?50, ii aduce în prim plan pe Samuel West şi Andrea Riseborough, în rolurile lui Heath şi domnişoara Roberts.

SCENE DIN FILMUL "MARGARET THATCHER. DRUMUL LUNG CĂTRE FINCHLEY"





Margaret este prezentată în film ca o femeie ambiţioasă, care îi propune lui Edward Heath, în timpul unui dans, să aibă relaţii intime. Heath o refuză, iar Margaret se refugiază în braţele lui Dennis Thatcher, un prosper om de afaceri.

Cei de la BBC omit faptul că Edward Heath a fost recunoscut drept homosexual şi îl transformă într-un romantic care regretă că nu a avut o relaţie cu Margaret, relatează Daily Mail. Heath nu ezită nici să-i recitească scrisorile ori de câte ori are ocazia. În biografia sa, Margaret declară că singurul bărbat al vieţii ei rămâne Dennis Thatcher.

MARGARET ŞI EDWARD, ÎM VIAŢA REALĂ


Edaward Heath a fost premier al Marii Britanii între 1970 si 1974. A murit în 2005, de pneumonie. Nu a fost niciodată căsătorit.

Antena3.ro

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close