Antena 3 CNN Show Showbiz Filmul de animaţie 3D "Up", pe primul loc în box office-ul nord-american (VIDEO)

Filmul de animaţie 3D "Up", pe primul loc în box office-ul nord-american (VIDEO)

Filmul de animaţie 3D "Up", pe primul loc în box office-ul nord-american (VIDEO)
Sursa foto: Up
01 Iun 2009   •   12:32

La numai o săptămână de la lansarea pe marile ecrane, lungmetrajul de animaţie 3D "Up" s-a instalat pe primul loc în box office-ului nord-american, având încasări de 68,2 milioane de dolari. Cea mai recentă producţie a studiourilor Pixar, ?Up?, a fost regizată de Pete Docter şi Bob Peterson, anunţă AFP.

Producţia ?Up? a fost foarte apreciată şi la Festivalul Filmului de la Cannes. Este pentru prima dată când onoarea de a deschide festivalul i-a revenit unui film de animaţie 3D.

Povestea lungmetrajului se bazează pe viaţa lui Carl, un septuagenar, care, hărţuit de constructorii care-i înconjoară casa cu zgârie-nori, îşi ia zborul cu tot cu casă. Planul bătrânului de a explora singur lumea întreagă este dat peste cap de apariţia unui puşti de opt ani.

Pe cel de-al doilea loc în box-office se află comedia "O noapte la muzeu 2", cu actorul american Ben Stiller. De la momentul lansării, filmul a obţinut încasări de 105 milioane de dolari.

Thrillerul regizat de Sam Raimi, "Târâtă în iad", ocupă poziţia a treia în box-office-ul nord american. În primele trei zile de la încasare. Lungmetrajul a obţinut încasări de 16,6 milioane de dolari.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: desene animate
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close