Antena 3 CNN Show Showbiz Filmul ştiinţifico-fantastic "Călătorie spre centrul Pământului" va fi lansat în format Real D Cinema

Filmul ştiinţifico-fantastic "Călătorie spre centrul Pământului" va fi lansat în format Real D Cinema

Filmul ştiinţifico-fantastic "Călătorie spre centrul Pământului" va fi lansat în format Real D Cinema
24 Iun 2008   •   23:14

Un nou film ştiinţifico-fantastic încearcă să cucerească America. "Călătorie spre centrul pământului" este adaptarea romanului cu acelaşi nume al faimosului scriitor Jules Verne. Filmul, care abundă în efecte speciale, va fi lansat pe 11 iulie, în Statele Unite. O armată de experţi în efecte speciale a muncit ca să transpună pe marele ecran povestea fantastică, scrisă de Jules Verne. Pelicula îl are ca regizor pe Eric Brevig, care a preferat filmările în digital 3D, o tehnologie de ultimă oră la Hollywood.

"A fost ca şi cum ai face un film în viitor. Nu trebuie să mai aştepţi procesarea, negativul, nu mai eşti îngrijorat de zgârieturile de pe bandă. Acţionezi totul digital, aşa cum face o cameră video digitală", a declarat Breving.



Protagoniştii peliculei sunt actriţa irlandeză Anita Briem şi Brendan Fraser, care e deja familiarizat cu filmele SF, după apariţiile în seria Mumia.

"Oamenii sunt uimiţi, sar de pe scaune. Vezi copiii cum încearcã să prindă păsările pe care le văd pe ecran. Vezi adulţi cum tresar la apariţia dinozaurilor. Unul din lucrurile mele favorite e să privesc spectatorii când se uită la film", spune Fraser.

Într-o primă etapă, luna viitoare, filmul va fi lansat exclusiv în formatul Real D Cinema, o tehnologie 3D pe care, în acest moment, numai o mie cinci sute de cinematografe o au.

Sursă foto: www.imdb.com


Observator

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close