Antena 3 CNN Show Showbiz Florin Salam visează la Eurovision. Artistul a înscris în preselecţie două piese "de dragoste"

Florin Salam visează la Eurovision. Artistul a înscris în preselecţie două piese "de dragoste"

Florin Salam visează la Eurovision. Artistul a înscris în preselecţie două piese "de dragoste"
Sursa foto: salam
19 Ian 2010   •   20:47

Prinţul manelelor, Florin Salam ar putea reprezenta România la finala Eurovision 2010. Cântăreţul şi-a înscris nu una, ci două piese în concurs. Amândouă sunt cântate în premieră, în limba engleză. Şi nu sunt manele. Sunt... "de dragoste".

S-a făcut cunoscut publicului român cântând manele. Pe scena de la Eurovision însă, Florin Salam va fi total alt om. Florin Salam îşi doreşte faima din România şi peste hotare. Chiar dacă manelele l-au făcut cunoscut, la concursul Eurovision a vrut să încerce altceva.

Artistul se gândeşte de mai bine de un an de zile să se încrie la Eurovision. A înregistrat mai multe piese însă numai două au fost pe placul lui. Cum se numesc nu are deocamdată voie să ne spună şi nici măcar să ne fredoneze. Ar fi descalificat din concurs dacă ar face asta.

Florin nu va cânta singur, ci alături de Ana Maria, o tânără îndrăgostită de talentul lui Salam. Dacă vor reuşi să treacă de preselecţia din perioada 25 - 27 ianuarie, Florin şi Ana vor participa la ultima selecţie naţională de pe 6 martie. De acolo, dacă piesa va fi pe placul juriului, cei doi ar putea reprezenta România la finala Eurovision de la Oslo.

Însă fanii lui nu trebuie să se sperie. Florin Salam promite că nu se lasă de manele.

Observator

×
Subiecte în articol: salam Eurovision
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close