Antena 3 CNN Show Showbiz Formaţia Kumm participă la festivalul Sziget. Zdob şi Zdub cântă în Serbia, la Exit

Formaţia Kumm participă la festivalul Sziget. Zdob şi Zdub cântă în Serbia, la Exit

Formaţia Kumm participă la festivalul Sziget. Zdob şi Zdub cântă în Serbia, la Exit
19 Iun 2008   •   17:17

Formaţia Kumm va participa la festivalul Sziget din Ungaria unde va susţine un recital, pe una dintre cele şase mari scene amplasate pe insula Obuda de pe Dunăre. Şi Zdob şi Zdub vor fi prezenţi anul acesta la unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din Europa de Est, organizat la Novi Sad, în Serbia.

Festivalul Sziget se va desfăşura între 12 şi 18 august, la Budapesta, şi va reuni nume mari ale muzicii, pintre care R.E.M., Iron Maiden, Alanis Morrisette, Jamiroquai, Babyshambles sau Serj Tankian. Formaţia românească va concerta sâmbătă, 16 august, la ora 21.30, pe scena A38.

De asemenea, formaţia Zdob şi Zdub va concerta la festivalul Exit, din Serbia. Trupa va susţine un concert pe 10 iulie, acesta urmând să se producă pe scena Converse Fusion.



Exit este un festival anual ce are loc în fiecare vară, începând cu anul 2000, în Serbia, şi, anul acesta, se desfăşoară în fortăreaţa din Novi Sad. De la an la an, numărul de spectatori creşte, adunând tineri din toate colţurile Europei.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close