Antena 3 CNN Show Showbiz Fulgy, dat afară dintr-un cazino din Bucureşti, Live pe YouTube: "Nu m-a înjosit nimeni, am pierdut şi aici 300.000€"

Fulgy, dat afară dintr-un cazino din Bucureşti, Live pe YouTube: "Nu m-a înjosit nimeni, am pierdut şi aici 300.000€"

Fulgy, fiul Vioricăi şi a lui Ioniţă din Clejani, a fost dat afară dintr-un cazino situat într-un mall din Bucureşti, acolo unde tânărul de 23 de ani a intrat în timp ce transmitea Live pe YouTube.

Fulgy, dat afară dintr-un cazino din Bucureşti, Live pe YouTube: "Nu m-a înjosit nimeni, am pierdut şi aici 300.000€"
Sursa foto: YouTube / MOFT TV BY FULGY
de Georgiana Adam    |    06 Iun 2021   •   17:31

Fulgy, fiul Clejanilor, a lovit din nou, după ce în ultima perioadă a fost implicat în numeroase scandaluri, ultimul dintre ele terminându-se cu un dosar penal, după ce acesta a consumat droguri, iar apoi s-a urcat la volan.

Astăzi, la prânz, aflat în căutare de content pentru proiectele sale online, Fulgy a mers la Mall Vitan din Bucureşti, acolo unde s-a dat în stambă încă de la intrare, de când a fost rugat să poarte masca de protecţie.

Pe tot parcursul live-ului transmis pe YouTube, timp în care s-a plimbat prin mall, Fulgy nu a purtat masca de protecţie.

La un moment dat, el a intrat într-un cazino, în timp ce filma cu telefonul, însă a fost dat afară de un agent de pază. Atunci, Fulgy a ieşit din cazino, împins de la spate, iar agentul chiar a încercat să îi dea peste telefon pentru a-l face pe tânăr să nu mai filmeze.

Fulgy din Clejani, dat afară din cazino, Live pe YouTube

Dat afară din cazino, Fulgy a încercat să explice fanilor care îi urmărea transmisiunea live pe YouTube că nu a fost înjosit, chiar dacă agentul de pază l-a împins când l-a dat afară şi chiar l-a înjurat.

"M-a bruscat, deci m-a bruscat băiatul ăsta. Te-a văzut toată ţara", a spus Fulgy în momentul în care a fost dat afară din cazino de agentul de pază.

Ulterior, agentul l-a înjurat, iar Fulgy i-a promis că va rămâne fără un loc de muncă, dar l-a şi ameninţat că îl va bate.

"Vin cu Fane a lui Văncică acum şi te omorâm cu bătaia. M-a bruscat băiatul ăla. Staţi aşa că îl găsesc pe Fane a lui Văncică. Vrei să mă bat cu el? Ferească Dumnezeu. Acum merg cu Fane şi îl omorâm, să moară familia mea", a spus Fulgy în Live-ul de pe YouTube.

Fiul Clejanilor, circ la IML după ce a fost prins drogat la volan. Fulgy: ”Nu vă dau voie să mă filmați, că sunt șmecher”

În urmă cu o săptămână, Fulgy a fost prins drogat la volan şi s-a ales cu un dosar penal, nu înainte de a face circ la Institutul de Medicină Legală, acolo unde a fost dus pentru prelevarea de probe biologice.

Ulterior, Fulgy a explicat, într-un Live, că s-a drogat la Alex Velea la studio şi a susţinut că cei care lucrează în studio se droghează frecvent.

×
Subiecte în articol: Fulgy București
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close