Antena 3 CNN Show Showbiz Ileana Ciuculete, uitată pentru bani de un apropiat! Nimeni nu se aștepta la asta, după moartea artistei!

Ileana Ciuculete, uitată pentru bani de un apropiat! Nimeni nu se aștepta la asta, după moartea artistei!

Ileana Ciuculete, uitată pentru bani de un apropiat! Nimeni nu se aștepta la asta, după moartea artistei!
20 Mar 2017   •   09:18

Sâmbătă a fost, probabil, cea mai grea zi pentru toată suflarea muzicii populare româneşti. Familia, prietenii şi fanii au condus-o pe ultimul drum pe Ileana Ciuculete, care îşi doarme acum somnul de veci în Cimitirul Străulești 2. Cu toate acestea, regretata artistă a fost trădată de unul dintre cei mai buni prieteni, scrie spynews.ro.

Chiar dacă în urmă cu câteva zile Nelu Ploieşteanu povestea despre clipele minunate petrecute alături de regreatata Ileana Ciuculete, marele lăutar a fost, fără doar şi poate, marele absent de la înmormântarea artistei. Muzicantul a preferat să facă show, în provincie, la un eveniment, în loc să fie alături de familia Ilenei Ciuculete pe ultimul drum al acesteia. 

„Sunt plecat din Bucureşti. Am avut două cântări, aici, în Galaţi. Sunt foarte prins, zilele acestea! Acum merg la un studio de înregistrări, fac o piesă, cu cineva de aici. O să îl sun pe Cornel să-i transmit toate gândurile bune. O să-i explic că îmi pare nespus de rău pentru cele întâmplate şi mai ales pentru că nu am putut să ajung la înmormântare”, a mai spus Nelu Ploieșteanu, potrivit spynews.ro.

×
Subiecte în articol: Ileana Ciuculete Nelu Ploiesteanu
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close