Antena 3 CNN Show Showbiz Ilie Năstase, decis să o cucerească din nou pe Brigitte. Fostul jucător de tenis și-a sunat partenera și...

Ilie Năstase, decis să o cucerească din nou pe Brigitte. Fostul jucător de tenis și-a sunat partenera și...

Ilie Năstase, decis să o cucerească din nou pe Brigitte. Fostul jucător de tenis și-a sunat partenera și...
Sursa foto: Foto: Facebook/Brigitte Năstase
28 Feb 2018   •   08:41

Ilie Năstase nu pare decis să o piardă atât de ușor pentru Brigitte. Drept pentru care fostul jucător de tenis pare decis să o recucerească pe fosta sa parteneră de viață.

Luni, după ceremonia la care a fost prezent şi în care Simona Halep a primit titlul de cetăţean de onoare al Bucureştiului, acesta şi-a călcat pe orgoliu şi a sunat-o pe sexoasa brunetă.

”Ilie m-a sunat ieri (n.r. luni). Am vorbit minute bune şi... m-a flatat! Mi-a spus că nu o să mai întâlnească vreodată o femeie ca mine, că toate sunt nişte proaste şi nişte profitoare. Mi-a spus că e obişnuit cu femei puternice, ca mine şi ca Amalia (n.r. fosta lui soţie), şi că nu va mai putea să-şi refacă viaţa cu femei care vor cai verzi pe pereţi. Ce-i drept, fetele astea care-l vor pe el, cred că vor primi diamante, maşini, Chanel-uri şi blănuri, dar ele habar nu au că eu pe ale mele mi le-am cumpărat singură”, a declarat Brigitte Năstase pentru Click.

×
Subiecte în articol: Ilie Nastase Brigitte Năstase
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close