Antena 3 CNN Show Showbiz Indiana Jones, lider în box office-ul românesc

Indiana Jones, lider în box office-ul românesc

Indiana Jones, lider în box office-ul românesc
27 Mai 2008   •   18:44

Premeira ?Indiana Jones and the Kingdom of the Krystal Skull? (Indiana Jones şi Regatul Craniului de Cristal) a intrat realizat, săptămâna trecută, încasări record şi a intrat pe primul loc în box office-ul românesc, precum şi în cel din străinătate. Indiana Jones a avut încasări de 352.191 de lei, fiind cea mai mare sumă obţinută de la începutul anului de un film în prima săptămână.

Filmul, a cărui premieră mondială a avut loc la Festivalul de Film de la Cannes, este regizat de Steven Spielberg şi îi are în rolurile principale pe Cate Blanchett şi Harrison Ford. Lansat la 19 ani de la episodul precedent, cel de-al patrulea film din seria ?Indiana Jones? a adus, în săptămâna 19-25 mai, un număr de 22.653 de spectatori, pe când în America de Nord a avut încasări de 101 milioane de dolari în primele patru zile de la lansarea sa.

Pe locul doi în box office-ul românesc s-a clasat liderul de săptămâna trecută, ?Teroare în Paris?, cu încasări de 85.045 de lei şi 5.726 de spectatori, iar locul al treilea i-a revenit filmului ?21: Şansa vieţii lui/ 21?, regizat de Robert Luketic. Weekend-ul trecut au fost la cinema 40.198 de persoane, încasările obţinute ridicându-se la 611.394 de lei.

Vedeţi trailer-ul filmului Indiana Jones şi Regatul Craniului de Cristal


Antena3.ro

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close