Antena 3 Show Showbiz Interviu inedit cu Patricia Kaas. Artista concertează la Sala Palatului (VIDEO)

Interviu inedit cu Patricia Kaas. Artista concertează la Sala Palatului (VIDEO)

14 Iun 2009   •   22:04
Interviu inedit cu Patricia Kaas. Artista concertează la Sala Palatului (VIDEO)
Sursa foto: Patricia Kaas

Patricia Kaas cântă duminică seară, la Sala Palatului. Pentru a patra oară în România, artista ne invită, acum, la Kabaret. Pentru ea este o întoarcere la copilărie. Când avea 13 ani, Patricia a cântat, vreme de şapte ani, într-un cabaret. De-acolo a plecat, apoi, să cucerească lumea.

O voce gravă, pe care o dată ce-o ascuţi, n-o mai uiţi. Şi ochii, nefiresc de albaştri. Asta reţii prima dată la Patricia. E prietenoasă şi vorbeşte cu drag despre viaţa ei şi despre darul pe care l-a primit la naştere.

?Când eram mică, visam să cânt pentru că era pentru mine un mod de a mă exprima. Mama mea avea o voce foarte subţire, înaltă, eu sunt foarte încântată că am vocea gravă. Mama avea o voce foarte subţire, înaltă, eu sunt foarte încântată că am vocea gravă. Mamei îi plăcea teatrul, iar tatălui meu îi plăcea să danseze?, povesteşte artista.

Mama i-a descoperit talentul, pe vremea când cânta din joacă. Şi tot ea, a susţinut-o cel mai mult, câtă vreme i-a fost alături. Patricia Kaas a povestit care a fost cel mai dificil moment din viaţa ei. ?Când am pierdut-o pe mama. Şi când n-a mai fost tata, dar când ai trăit asta o dată, e ca şi cum ai cunoaşte puţin din durerea aia, de-asta am spus mama, pentru că s-a stins prima?.

De 20 de ani, pe 16 mai, data la care a a murit mama ei, Patricia nu cântă niciodată. Anul acesta, însă, pe 16 mai, a urcat pe scena Eurovisionului. ?Au fost câteva semne mici. Tocmai scrisesem pentru prima dată un text care vorbea despre aniversarea morţii mamei mele. Cu melodia asta, m-au rugat să particip la Eurovision, care cădea pe 16 mai. Mi-am zis că e, poate, un semn pe care ea mi l-a trimis?.

Chiar dacă n-a câştigat concursul, artista e învingătoare pentru publicul ei, care vine s-o vadă de 9 luni în turneu. Pentru Kabaret, a fost mai mult decât plăcerea de a cânta. Patricia Kaas povesteşte că a ?făcut aproape 150 de ore de dans într-un timp foarte scurt. A fost foarte greu la început. Mi-am spus că n-o să reuşesc. Chiar o să continuu să dansez şi după turneu, pentru că e mai mult decât a face sport?.

Aproape că nu e loc decât pentru muzică, în viaţa Patriciei. Spune că, uneori, e obosită şi parcă n-ar mai da interviuri sau autografe sau şedinţe foto. Şi totuşi spune că ?În ziua în care nu se vor mai uita la mine şi când n-or sa-mi mai ceară autografe, asta mă va face nefericită. Spun adesea că trăiesc un vis plin de surprize şi sper că visul asta va continua încă multă vreme de-acum încolo?.Observator

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close