Antena 3 CNN Show Showbiz ISRAELA VODOVOZ A MURIT. Decizia șocantă luată de Israela cu puțin timp înainte de moarte

ISRAELA VODOVOZ A MURIT. Decizia șocantă luată de Israela cu puțin timp înainte de moarte

ISRAELA VODOVOZ A MURIT. Decizia șocantă luată de Israela cu puțin timp înainte de moarte
09 Mar 2018   •   23:50

ISRAELA VODOVOZ A MURIT Rămasă singură după ce Liviu Arteni (46 de ani) a plecat din ţară, Israela Vodovoz se lupta anul trecut cu problemele de sănătate care nu îi dădeau pace.

ISRAELA VODOVOZ A MURIT Femeia de afaceri anunțase recent că a scos la vânzare pensiunea de la Vişeu şi a explicat că renunţă la proprietate pentru că nu se va mai putea ocupa de ea în viitorul apropiat. Vedeta voia să se mute din România, într-o ţară cu un climat mai blând pentru boala ei.

ISRAELA VODOVOZ A MURIT Israela Vodovoz (67 de ani) a avut de tras din greu din cauza tratamentelor cu care îşi ţinea sub control crizele de astm, dar vedeta era în pragul unei decizii radicale. Ea se pregătea să se mute definitiv din România, într-o zonă unde clima nu îi va mai face atâtea probleme. Din câte se pare schimbările frecvente de temerperatură de la noi îi făceau mari probleme femeii de afaceri. Vedeta a anunţat că era în căutarea unui proprietar care să-i preia pensiunea şi să se ocupe de primirea turiştilor. Ea a scos la vânzare deja vila, pe care a pusese pe un site de anunţuri imobiliare.

ISRAELA VODOVOZ A MURIT  "în viitorul apropiat mă voi muta în Spania, în zona Alicante, unde clima este adecvată pentru astmul meu. Casa «Livisra» din Vişeul de Sus, colţul de Rai, este de vânzare sau accept orice formă de colaborare pentru reactivarea ei. Cel mai important pentru mine este să găsesc oameni sinceri şi dedicaţi. restul este maleabil", scria Israela pe pagina ei de Facebook.

ISRAELA VODOVOZ A MURIT  Israela a rămas singură după ce şi-a spălat rufele din relaţia cu Liviu Arteni la televizor. Vedeta s-a căsătorit cu Liviu în 2008. Cei doi au format unul dintre cele mai noncoformiste cupluri din showbiz.

ISRAELA VODOVOZ A MURIT  Diferența de vârstă nu a contat niciodată pentru ei. În primăvara lui 2016, Liviu Arteni a părăsit căminul conjugal, iar în urmă cu un an, cei doi au mers la un birou notarial, unde se pare că s-au separat şi în acte.

Un preot a încercat să se sinucidă pentru Israela Vodovoz. Femeia de afaceri a dezvăluit prin ce a trecut în urmă cu câțiva ani. Declarațiile vedetei, vin după scandalul în care este implicat preotul  Cristian Pomohaci și despre care ea a comentat în cadrul emisiunii, potrivit Antena Stars.

ISRAELA VODOVOZ A MURIT „Eram tinerică, draguţă, vorbim de sfârşitul anilor ’70-’80. A intrat în Israel o companie de leasing maşini, am văzut o oportunitate să schimb maşina. Iau legătura cu compania respectivă, totul ok, semnez contractul… La un an, în presa economică, apare că această societate americană că a intrat în control judiciar….

ISRAELA VODOVOZ A MURIT Dacă ei nu găsesc o cale să-mi trasfere maşina pe numele meu eu nu mai plătesc ratele… nu mi-au răspuns… în două luni primesc un telefon că dacă nu plătesc ratele, mă dau în judecat… la intrarea în Tribunal, văd un tip mai tânăr ca mine, cu o tichie neagră şi cu acei zulufi daţi în spatele urechii, însemnând că face parte dintr-o parte a religiei iudaice extremistă (…) am câstigat procesul.

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close