Antena 3 CNN Show Showbiz Iubita lui Ilie Năstase, Brigitte Sfăt, interceptată de DIICOT într-un dosar de contrabandă

Iubita lui Ilie Năstase, Brigitte Sfăt, interceptată de DIICOT într-un dosar de contrabandă

Iubita lui Ilie Năstase, Brigitte Sfăt, interceptată de DIICOT într-un dosar de contrabandă
Sursa foto: Foto: reportervirtual.ro
11 Aug 2011   •   17:51

Iubita lui Ilie Năstase, Brigitte Sfăt, a fost interceptată în dosarul de contrabandă făcută cu maşina ambasadei Republicii Congo de la Belgrad. Ea a fost ascultată de procurori când a sunat-o pe soţia unui suspect de trafic de ţigări şi au vorbit chiar despre nişte bani.

Brigitte Sfăt a sunat-o, în luna mai, pe Roxana Cârstea, soţia lui Dumitru Cârstea - cunoscut în lumea traficanţilor de ţigări ca "Gigi Olteanu", arată stenogramele publicate de pressalert.ro.

Telefonul pe care a sunat iubita lui Ilie Năstase era ascultat de procurori. Aceştia strângeau probe împotriva suspecţilor în  dosarul în care Bombeto Pascaline Esther, soţia unui consilier al Ambasadei Republicii Congo la Belgrad, a fost prinsă în flagrant transportând 18.500 pachete de ţigări introduse ilegal în ţară. Contrabandiştii foloseau o maşină a corpului diplomatic pentru a transporta ţigările.

 


Anchetatorii nu au găsit alte probe care să dovedească faptul că ar fi fost vorba de o tranzacţie ilegală. Dumitru Cârstea a declarat procurorilor că Brighitte este naşa fiicei sale şi că banii reprezentau contravaloarea unor reparaţii făcute la salonul de înfrumuseţare al acesteia.

După ce membrii reţelei au fost trimişi în judecată de DIICOT, Gigi Olteanu este în continuare anchetat în dosarul disjuns alături de alţi români pentru afaceri ilegale cu ţigări de contrabandă, scriu jurnaliştii de la pressalert.ro

×
Subiecte în articol: Brigitte Sfat Ilie Nastase
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close