Antena 3 CNN Show Showbiz Joe Jackson, tatăl lui Michael: Aş fi vrut ca fiul meu să fie aici şi să vadă tot ce se întâmplă acum (VIDEO)

Joe Jackson, tatăl lui Michael: Aş fi vrut ca fiul meu să fie aici şi să vadă tot ce se întâmplă acum (VIDEO)

Joe Jackson, tatăl lui Michael: Aş fi vrut ca fiul meu să fie aici şi să vadă tot ce se întâmplă acum (VIDEO)
29 Iun 2009   •   21:45

?Mesajul muzicii lui Michael a fost legat de dragoste, familia lui îi va continua activitatea şi îi vom duce mai departe astfel moştenirea muzicală. Oamenii din întreaga lume pregătesc nmeroase evenimente în perioada următoare, se vor deschide chiar muzee iar familia Jackson doreşte să le mulţumească acestora şi tuturor fanilor?, a declarat tatăl lui Michael Jackson, Joe. Familia cântăreţului a ieşit pentru prima dată în faţa presei, de la moartea misterioasă a lui Michael Jackson.

?Ştim că există foarte mulţi fani în toată lumea şi că Michael a fost iubit în toată lumea, aş fi vrut ca Michael să fie aici şi să vadă toate acestea. Michael a fost şi rămâne un superstar. Ceea ce nu ştia el este ce va urma. I-a ajutat pe atâţia care au avut nevoie de ajutor. Michael a suferit alături de ei şi am fost foarte mândru de fiul meu şi de moştenirea sa pentru lume?, a continuat tatăl cântăreţului.

În privinţa înmormântării, Joe Jackson a declarat că deocamdată aşteaptă rezultatul unei a doua autopsii. Nu va fi înmormântat la Neverland, şi "va fi o ceremonie restrânsă dar nu închisă cu totul", a mai spus tatăl regelui muzicii pop.


Antena3.ro

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close