Antena 3 CNN Show Showbiz Julio Iglesias, din nou în România

Julio Iglesias, din nou în România

Julio Iglesias, din nou în România
14 Iul 2008   •   09:22

Julio Iglesias s-a reîntors în România şi va avea un prim concert luni seară la Cluj Napoca. Duminică, celebrul artist spaniol a făcut o vizită la Antena 1, unde a intrat în direct la Observator. Este pentru a patra oară când Julio Iglesias vine în România.

La Cluj, Julio Iglesias va concerta pe stadionul "Ion Moina", pe aceeaşi arenă pe care a cântat şi Beyonce. Invitatul special în show-ul său este nimeni altul decât Costel Busuioc.

Jurnalul Naţional va apărea joi împreuna cu un DVD despre viata artistului. Filmul se cheama ?Viata merge mai departe". Este un film biografic, de atfel, primul pe care artistul l-a făcut.

Julio Iglesias va încânta publicul de la Cluj cu piese sale devenite deja celebre, precum 'Manuela', 'Abrázame', 'El amor', 'Un canto a Galicia' dar va cânta şi piese noi, în premieră pentru publicul român. Artistul spaniol s-a întâlnit cu publicu din România pentru prima dată în anul 1968, la Festivalul ?Cerbul de Aur? de la Braşov, unde a câştigat premiul publicului. În 1999, Iglesias a susţinut cel de-al doilea concert în România, la Bucureşti, pe stadionul Cotroceni. Anul trecut a efectuat un turneu care a inclus oraşele Timişoara, Bacău, Constanţa şi Bucureşti.



Antena 3

×
Parteneri
Cerul României, colorat de un fenomen rar. Imagini cu aurora boreală
x close