Antena 3 CNN Show Showbiz Julio Iglesias şi Costel Busuioc, în duet pe stadioanele din România

Julio Iglesias şi Costel Busuioc, în duet pe stadioanele din România

Julio Iglesias şi Costel Busuioc, în duet pe stadioanele din România
30 Mai 2008   •   15:38

„Pavarotti din Carpaţi”, cunoscut sub numele de Costel Busuioc, şi celebrul cântăreţ Julio Iglesias vor concerta împreună în patru mari oraşe româneşti, la mijlocul lunii iulie. Reprezentanţii Centrului Internaţional Antidrog şi pentru Drepturile Omului (CIADO) au anunţat că spectacolele oferite de Iglesias şi Busuioc, care vor conţine şi câte un duet, fac parte din proiectul „Artă contra drog”.

Organizatorii spun că au apelat la „o vedetă internaţională” şi la „un tânăr talent aflat în ascensiune”, pentru că majoritatea artiştilor autohtoni au angajamente în acest an electoral. „Concertele vor avea o durată de două ore, fiecare artist va avea interpreta propriile melodii, însă va axista şi un duet. Concertele se vor desfăşura pe stadioane, iar intrarea va fi contra cost”, a declarat Anghel Stoian, vicepreşedintele CIADO, adăugând că preţurile biletelor vor fi comunicate în cel mult o săptămână şi că vor trebui să acopere cheltuielile de organizare.

Primul concert va avea loc în 14 iulie, la Cluj, al doilea va fi în 16 iulie, la Iaşi, urmat de cel de la Constanţa, pe 19 iulie şi la Braşov, unde încă se poartă negocieri, probabil pe 22 iulie. Turneul „Artă contra droguri” face parte dintr-un proiect amplu al CIADO, care vizează conştientizarea populaţiei cu privire la amploarea şi riscurile consumului de droguri.

Antena3.ro

×
Parteneri
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară
x close