Antena 3 CNN Show Showbiz Jurnalul Mădălinei Manole, făcut public. De ce suferea cu adevărat artista - Acum e clar totul

Jurnalul Mădălinei Manole, făcut public. De ce suferea cu adevărat artista - Acum e clar totul

Jurnalul Mădălinei Manole, făcut public. De ce suferea cu adevărat artista - Acum e clar totul
24 Mar 2017   •   14:54

Mădălina Manole a decis să își pună capăt zilelor în urmă cu aproape 7 ani, în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani după ce a băut Furadan, un pesticid foarte toxic. Acum, din jurnalul Mădălinei Manole, ies la iveală suferințele adânci ale artistei. 

Rândurile din jurnalul artistei făcut public de către fratele ei, arată cât de nefericită era Mădălina Manole. Ea ducea lipsa celebrității de-altădată, dar regreta și momentele petrecute departe de familie.

”Îmi aduc aminte că eram plecată cel puţin 20 de zile din 30, cât are o lună! Tot timpul făceam şi desfăceam valizele, îmi era tare dor de patul de acasă, dar sălile arhipline şi zecile de buchete de flori pe care le primeam, bucuria de pe chipurile oamenilor atunci când mă vedeau în carne şi oase pe străzile din oraşul lor, păpuşile pe care mi le aduceau copiii la fiecare spectacol, autografele şi scrisorile primite de la fani, melodiile cântate de ei vers cu vers, toate astea m-au făcut să uit de lucrurile mai puţin plăcute din viaţa mea de artist, dorul de cei dragi de acasă, articolele din presa de scandal, renunţările, sacrificiile, dieta normală a unui artist…”, scria Mădălina Manole, citat de Libertatea.ro. 

 

 

×
Subiecte în articol: Mădălina Manole sinucis jurnal suferinta
Parteneri
Interviu exploziv: Ofițer sub acoperire, dezvăluiri despre rețelele de traficanți
x close