Antena 3 CNN Show Showbiz Legiştii exclud varianta unei crime în cazul morţii lui Michael Jackson

Legiştii exclud varianta unei crime în cazul morţii lui Michael Jackson

Legiştii exclud varianta unei crime în cazul morţii lui Michael Jackson
Sursa foto: Michael Jackson
27 Iun 2009   •   10:25

Rezultatele autopsiei lui Michael Jackson nu fac deocamdată lumină în cazul morţii superstarului. Medicii legişti exclud varianta unei crime şi au cerut efectuarea unor teste suplimentare, urmănd ca abia peste o lună să fie facute publice rezultatele. Speculaţiile pe această temă sunt multe. Se pare că decesul a survenit la scurta vreme dupa ce megastarul a primit o injectie cu Demerol, o substanţă comparabilă cu morfina, împotriva durerilor puternice pe care acesta le avea.

Medicul personal, care i-a administrat tratamentul, este căutat de poliţie, dar deocamdată nu e de găsit. Între timp, a fost dată publicităţii înregistrarea apelului telefonic la numărul de urgenţă, prin care un bărbat aflat în casa starului cerea ajutorul medicilor. Este vorba, de fapt, despre ultimele clipe în care artistul s-a aflat în viaţă.

Presa americană relatează că doctorul care s-a aflat alături de Michael în ultimele clipe ale vieţii sale este un cardiolog pe nume Conrad C. Murray, care practică medicina în statele California, Nevada şi Texas.

Între timp, medicii legişti au făcut autopsia cadavrului lui Michael Jackson,dar au cerut efectuarea unor teste suplimentare pentru a stabili cauzele morţii. "Mă aflu aici pentru a confirma că medicul legist a terminat de făcut autopsia domnului Michael Jackson, cauza morţii se va stabili ulterior, ceea ce înseamnă că examinatorul medical a cerut efectuarea unor teste suplimentare, precum cele de toxicologie, şi alte studii. Aproximăm că aceste teste vor dura de la patru la şase săptămâni în plus", a declarat un purtător de cuvânt.

De asemenea, autopsia a dezvăluit că nu există semne care să indice că starul a suferit traumatisme externe şi a exclus posibilitatea unui act criminal.

Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, a transmis condoleanţe familiei lui Michael Jackson. Obama a spus că îl consideră pe Michael un "artist spectaculos" şi o "icoană a muzicii", a cărui viaţă a avut unele aspecte "triste şi tragice".

Yahoo! News a înregistrat un record absolut de vizitatori, de aproape 17 milioane de persoane, depăşind recordul precedent de 15 milioane înregistrat în ziua alegerilor prezidenţiale americane de la 4 noiembrie.

Antena 3

×
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close