Antena 3 CNN Show Showbiz Lenny Kravitz a ajuns la Bucureşti, unde va susţine sâmbătă un concert

Lenny Kravitz a ajuns la Bucureşti, unde va susţine sâmbătă un concert

Lenny Kravitz a ajuns la Bucureşti, unde va susţine sâmbătă un concert
25 Iul 2008   •   19:47

Unul dintre cei mai doriţi bărbaţi din lume a ajuns la Bucureşti. După ce le-a înnebunit pe câteva dintre cele mai frumoase dive din America şi Europa, Lenny Kravitz a ajuns, în sfârşit, la noi. Să-l vadă şi româncele în carne şi oase. Artistul a sosit vineri după-amiază, surprinzător, cu autocarul. Sâmbătă seara, pe stadionul Cotroceni sunt aşteptaţi peste 18.000 de oameni.

Lenny a inclus România în turneul de promovore a celui mai recent album,"It's time for a love revolution". Pentru concertul de sâmbătă el a cerut organizatorilor crearea unei ambianţe "funky cool" în cabina sa din backstage, oprirea aparatelor de aer condiţionat şi păstrarea băuturilor la temperatura camerei.



Pe lângă femeile frumoase, Lenny a mai avut o pasiune: muzica. A scos hit după hit... "Are You Gonna Go My Way", "American woman", "I belong to you", "Fly away" sunt doar câteva dintre ele. Cât despre femei, Lenny le-a cucerit pe cele mai dorite: Kylie Minogue, Natalie Imbruglia, Vanessa Paradis, Nicole Kidman şi fotomodelul Adriana Lima, cu care s-a logodit, dar nu s-a mai căsătorit.

Observator

×
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close