Antena 3 CNN Show Showbiz Lenny Kravitz. Pledoarie pentru dragoste pe Stadionul Cotroceni din Bucureşti

Lenny Kravitz. Pledoarie pentru dragoste pe Stadionul Cotroceni din Bucureşti

Lenny Kravitz. Pledoarie pentru dragoste pe Stadionul Cotroceni din Bucureşti
27 Iul 2008   •   18:10

Miile de spectatori prezenţi sâmbătă seară pe stadionul Cotroceni au avut parte de un concert pe care nu îl vor uita prea curând. Lenny Kravitz a intrat în scenă în uralele publicului şi şi-a început recitalul cu piesa ?Bring It On?, cuprinsă pe noul său album, ?It's Time for a Love Revolution?. Atmosfera s-a încins imediat ce fanii au recunoscut celebra ?Mamma Said?. Artistul a reuşit însă sa facă pentru câteva clipe întreg stadionul să amuţească atunci când a confundat România cu Ungaria.

?Ştiţi că este prima dată când venim aici şi am vrea să vă mulţumim că ne-aţi primit în ţara voastră. Sperăm ca aceasta să fie doar prima dintr-o lungă serie de vizite, pentru că avem nevoie de Ungaria pentru Love Revolution?. Lenny nu şi-a dat seama de greşala făcută decât când publicul a început să protesteze, după câteva secunde de tăcere. Lenny s-a scuzat însă, şi publicul l-a iertat repede, mai ales că nu este primul artist care face această confuzie.

Atmosfera a explodat din nou pe piesa ?It Ain't Over Till It's Over?, iar concertul a continuat atât cu piese noi, dar şi cu hit-uri mai vechi precum ?American Woman?, ?Fly Away?, ?Belong? sau ?Again?. La final, Lenny Kravitz a ţinut să fie cât mai aproape de fanii săi. El a sărit de pe scenă şi s-a urcat pe gardul care îl despărţea de mulţime, pentru ca apoi să străbată gazonul până la spectatorii din peluză şi să salute publicul de pe cabinele oficiale ale stadionului pe ritmul piesei ?Let Love Rule?.

Întreg concertul, care a durat mai mult de două ore, a fost o pledoarie pentru dragoste încheiată cu o întrebare: ?Are You Gonna Go My Way??.

Antena3.ro

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close