Antena 3 CNN Show Showbiz Lindsay Lohan a lovit cu maşina un căruţ în care se afla un copil

Lindsay Lohan a lovit cu maşina un căruţ în care se afla un copil

Lindsay Lohan a lovit cu maşina un căruţ în care se afla un copil
Sursa foto: Foto: ivillage.com
04 Sep 2010   •   16:58

O maşină la volanul căreia se afla actriţa Lindsay Lohan a lovit accidental un căruţ în care se afla un copil, potrivit unor martori ai incidentului, care a avut loc în Los Angeles, informează femalefirst.co.uk.

Tânăra actriţă a făcut 13 zile de închisoare luna trecută, după ce a fost condamnată pentru că a încălcat termenii de eliberare sub supraveghere judiciară, impuşi în urma unei alte condamnări din  2007, pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Potrivit unei surse aflate la faţa locului, Lohan, aflată la volanul unui automobil Maserati, ar fi lovit, miercuri, un căruţ în care se afla un copil.

"O femeie care împingea un căruţ în care se afla un copil de doi sau poate trei ani traversa strada. Lindsay a trecut pe culoarea roşie a semaforului şi a lovit căruţul. Impactul nu a fost puternic, dar maşina i-a lovit. Lindsay a tras pe dreapta, s-a oprit pentru două secunde şi apoi a plecat din nou", a declarat Bryan Jaime, martorul accidentului.

Pe de altă parte, actriţa în vârstă de 24 de ani neagă faptul că acest accident ar fi avut loc.

"Nu ştiu despre ce vorbiţi", a declarat Lohan pentru site-ul RadarOnline, care a contactat-o pentru a comenta incidentul.

Totuşi, Bryan James a declarat că este sigur că Lindsay era la volanul maşinii care a lovit căruţul. "Sunt 100% sigur că Lindsay era cea de la volan, pentru că am văzut-o cu ochii mei", a declarat martorul.

Un al doilea martor, care a fost la faţa locului, a confirmat că Lindsay era la volanul maşinii implicate în incident, dar că, probabil, actriţa nu şi-a dat seama de ceea ce s-a întâmplat deoarece impactul a fost minor.

Linsday Lohan a recunoscut în 2007 că este dependentă de droguri şi de alcool şi s-a internat de trei ori în clinici de tratare a dependenţei. În luna mai a acestui an, justiţia americană i-a ordonat să poarte o brăţară de monitorizare a concentraţiei de alcool din sânge şi a fost din nou încarcerată, pentru că a lipsit de la şedinţele obligatorii de terapie.

Cel mai recent proiect cinematografic al său este un film despre starul porno al anilor 1970 Linda Lovelace, care ar fi trebuit să fie realizat în această vară.

Antena3.ro

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close