Antena 3 CNN Show Showbiz Lindsay Lohan a scăpat de închisoarea, dar este obligată să se interneze la dezintoxicare

Lindsay Lohan a scăpat de închisoarea, dar este obligată să se interneze la dezintoxicare

Lindsay Lohan a scăpat de închisoarea, dar este obligată să se interneze la dezintoxicare
Sursa foto: Foto: ivillage.com
23 Oct 2010   •   11:39

Actriţa americană Lindsay Lohan a scăpat de pedeapsa cu închisoarea, vineri, după ce un judecător a decis ca actriţa să se interneze într-o clinică de dezintoxicare până în luna ianuarie, informează Reuters.
   
Procurorii au ceurt judecătorului ca Lohan să fie trimisă la închisoare pentru şase luni, după ce actriţa a încălcat regulile de eliberare condiţionată, după ce a fost arestată de două ori în 2007, pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate şi pentru posesie de cocaină, la un interval de două luni.
   
Dar judecătorul de la Curtea Supremă din Beverly Hills a decis ca actriţa să rămână internată într-o clinică de dezintoxicare până pe 3 ianuarie 2011. Lindsay s-a internat din proprie iniţiativă, la sfârşitul lunii septembrie, într-o clinică de tratare a dependenţei de medicamente şi alte substanţe, pentru a cincea oară în ultimii trei ani.
   
În prezent, Lohan se tratează la Betty Ford Center din sudul Californiei.
  
"Eşti dependentă. Sper că înţelegi asta. Cred că trebuie să îţi schimbi stilul de viaţă", i-a spus judecătorul lui Lohan.
       
Linsday Lohan a recunoscut în 2007 că este dependentă de droguri şi de alcool şi s-a internat de trei ori în clinici de tratare a dependenţei. În luna mai a acestui an, justiţia americană i-a ordonat să poarte o brăţară de monitorizare a concentraţiei de alcool din sânge şi a fost din nou încarcerată, pentru că a lipsit de la şedinţele obligatorii de terapie.
   
Cel mai recent proiect cinematografic al său este un film despre starul porno al anilor 1970 Linda Lovelace, care ar fi trebuit să fie realizat în această vară.



×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close