Antena 3 CNN Show Showbiz Lindsay Lohan nu se poate obişnui cu detenţia. Colegele de celulă nu o plac şi o ridiculizeză (VIDEO)

Lindsay Lohan nu se poate obişnui cu detenţia. Colegele de celulă nu o plac şi o ridiculizeză (VIDEO)

Lindsay Lohan nu se poate obişnui cu detenţia. Colegele de celulă nu o plac şi o ridiculizeză (VIDEO)
Sursa foto: Foto: tmz.com
26 Iul 2010   •   23:07

Deşi se numără printre cei mai norocoşi condamnaţi din lume, Lindsay Lohan nu poate să se obişnuiască cu regimul de detenţie. Pedeapsa i-a fost redusă drastic, de la 90 la 14 zile, dar actriţa nu e deloc fericită din cauza colegelor care, din câte se pare, nu o prea plac. Şi o ridiculizează ori de câte ori au ocazia. Se pare că vedeta a suferit şi un atac de panică, în urma cărora şi-a provocat răni minore, la mâini.

Lindsay Lohan se află pentru a doua oară la închisoare şi, de această dată, nu doar pentru o oră şi jumătate ca în 2007, când a fost prinsă beată la volan. La începutul lunii iulie ea a fost condamnată la 90 de zile de detenţie, pentru nerespectarea condiţiilor eliberării sale. Pedeapsa i-a fost totuşi redusă, la 14 zile.

Problemele lui Lindsay Lohan au început acum trei ani, când a fost arestată de două ori la rând, pentru conducere sub influenţa alcoolului şi a cocainei. Ea nu a petrecut decât 84 de minute la închisoare, dar justiţia i-a ordonat să urmeze un tratament pentru dependenţa de alcool.

Lindsay nu a reuşit să respecte termenii sentinţei şi a ajuns din nou, în iulie 2010, în instanţă. Procuroarea s-a dezlănţuit împotriva ei, calificând-o drept "o persoană care trişează şi se crede nevinovată doar fiindcă nu a fost prinsă". Cu ochii în lacrimi, actriţa, susţinută de avocata ei, a încercat să explice că nu a putut urma tratamentul doar din cauza filmărilor pe care le avea în alte oraşe. Lindsay Lohan a fost însă condamnată şi şi-a început detenţia la 20 iulie.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Lindsay Lohan
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close