Antena 3 CNN Show Showbiz Manechinul Gisele Bundchen, pe podium la ultima prezentare de la Săptămâna Modei de la Sao Paolo

Manechinul Gisele Bundchen, pe podium la ultima prezentare de la Săptămâna Modei de la Sao Paolo

Manechinul Gisele Bundchen, pe podium la ultima prezentare de la Săptămâna Modei de la Sao Paolo
24 Iun 2008   •   16:58
Săptămâna Modei de la Sao Paolo s-a încheiat cu o prezentare de zile mari. Fotomodelul Gisele Bundchen a fost, de departe, vedeta podiumului, pe care şi-a făcut apariţia în aplauzele furtunoase ale publicului. Colecţia primăvară-vară semnată de casa Colcci a stârnit admiraţia publicului, dar şi a criticilor. Vestimentaţiile lejere, de stradă, create din materiale viu colorate, sunt destinate tinerilor de ambele sexe.

Gisele Bundchen nu ratează niciodată prezentările de modă din metropola unde şi-a început cariera de manechin.

"Nu mai particip la prezentări de modă în altă ţară în afară de Brazilia. Există şi excepţii, cum ar fi parada Dior, când prietenul meu, John Galliano, a aniversat 10 ani la Casa Dior. Cred că întoarcerea mea în Brazilia a însemnat şi mai multă atenţie pentru Săptămâna Modei de la Sao Paolo?, a declarat Gisele.

Fosta iubită a celebrului actor Leonardo DiCaprio este unul din cele mai de succes top modele ale momentului. Anul trecut, a câştigat de pe urma contractelor din lumea modei peste 35 de milioane de dolari.

Sursă foto: www.chinadaily.com.cn

Antena3

×
Citește mai multe din Showbiz
» Vezi toate știrile din Showbiz
Cele mai noi știri
Parteneri
x close