Antena 3 CNN Show Showbiz Marcel Toader și-a scos din sărite vecinii. Secretul pe care omul de afaceri nu l-a dezvăluit

Marcel Toader și-a scos din sărite vecinii. Secretul pe care omul de afaceri nu l-a dezvăluit

Marcel Toader și-a scos din sărite vecinii. Secretul pe care omul de afaceri nu l-a dezvăluit
Sursa foto: Foto: Facebook/Marcel Toader
25 Sep 2017   •   09:00

Este din nou în atenția publicului, după ce a început să facă dezvăluiri șocante despre încă partenera sa de viață, Maria Constantin, cu care se află în divorț. Însă omul de afaceri, Marcel Toader, a omis să povestească cum și-a scos din sărite vecinii.

Potrivit Click, afaceristul are o datorie de 35.000 de lei şi a fost dat în judecată de Asociaţia de proprietari care a şi câştigat procesul. Dacă nu va achita, Toader riscă să-şi piardă apartamentul.

Din 2013, el nu şi-a mai plătit întreţinerea, astfel că în prezent figurează la avizierul blocului cu o datorie de 35.125 de lei, echivalentul a circa 8.000 de euro. Supăraţi, vecinii l-au dat în judecată anul trecut pe Toader şi firma Blue Ciel, când datoria era de 20.000 de lei. Magistraţii de la Judecătoria Sector 5 le-a făcut dreptate.

L-au somat pe fostul soţ al Gabrielei Cristea şi al Mariei Constantin să achite cât mai repede datoria şi întreţinerea la zi către Asociaţia de proprietari, dar iată că fostului rugbist nu i-a păsat de lege şi nu a plătit nimic.

×
Subiecte în articol: Marcel Toader Maria Constantin
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close