Antena 3 CNN Show Showbiz Massive Attack va concerta pentru prima oară în România, pe 2 august

Massive Attack va concerta pentru prima oară în România, pe 2 august

Massive Attack va concerta pentru prima oară în România, pe 2 august
27 Iun 2008   •   12:39

Trip hoperii de la Massive Attack vor susţine primul lor concert în România, în data de 2 august, pe stadionul de atletism al Complexului Sportiv ?Iolanda Balaş Soter?. În cadrul concertului, trupa britanică îşi va promova viitorul album, care va fi lansat în 2009, fanii beneficiind astfel de o ?audiţie în premieră? a noilor piese. Massive Attack este o trupă britanică axată pe genul muzical numit trip hop combinat pe alocuri şi cu elemente electro.

Fondată în oraşul Bristol, în 1988, din formaţie fac parte în prezent Robert Del Naja şi Grantley Marshall. Până acum, Massive Attack a lansat patru albume, au realizat două coloane sonore pentru filme, un album remix şi o colecţie ?greatest hits?. Formaţia a colaborat cu artişti renumiţi precum Sinead O'Connor şi Madonna.

Karmacoma - Massive Attack featuring Tricky


De-a lungul timpului, criticii muzicali au avut numai cuvinte de laudă pentru muzica englezilor de la Massive Attack. Aceştia îmbină reuşit jazz-ul cu hip-hop-ul, rock-ul şi elementele soul, rezultând astfel un nou gen muzical, denumit trip-hop.

Teardrop

Cele mai renumite albume al trupei, care i-au adus şi recunoaşterea internaţională, sunt Protection, lansat în 1994 şi Mezzanine, în 1998. Massive Attack sunt de asemenea renumiţi pentru prestaţiile lor live. Vizualurile de la United Visual Artists (U2 este unul dintre clienţii companiei), îmbinate reuşit cu muzica britannicilor reuşesc de fiecare dată să impresioneze audienţa.

Biletele pentru concert pot fi cumpărate de vineri, 27 iunie, în magazinele Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Hard Rock Café şi online la www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro şi www.blt.ro. Preţul biletelor este de 95 lei pe Gazon ? Sector A şi 80 lei pe Gazon ? Sector B.

Antena3.ro

×
Parteneri
Temperaturi de vară în România! Prognoza pe 2 săptămâni
x close