Antena 3 CNN Show Showbiz Metallica în România. A mai rămas doar o zi până la concert

Metallica în România. A mai rămas doar o zi până la concert

Metallica în România. A mai rămas doar o zi până la concert
22 Iul 2008   •   20:04

După zece ani, trupa Metallica revine în România. Fanii au început deja numărătoarea inversă pentru concertul de mâine seară. 25 de mii de oameni vor avea mâine o singură destinaţie, Stadionul Cotroceni, acolo unde marţi se făceau ultimele pregătiri.

Miercuri se vor face şi probele de sunet iar trupa este aşteptată să ajungă la Bucureşti tot în cursul zilei de miercuri, în jurul prânzului şi probabil că vor pleca imediat după concertul de pe Stadionul Cotroceni.

Chiar dacă vremea nu va fi favorabilă şi va ploua, scena este acoperită şi urmează să fie înălţată. S-a lucrat zi lumină pentru unul dintre cele mai aşteptate concerte ale verii şi au mai rămas de pus la punct doar mici detalii.

Potrivit lui Dragoş Chişcoci, unul dintre organizatori, mai multe camioane cu decoruri vor sosi marţi noapte de la Riga.

Datorită şederii limitate, cei de la Metallica nu au fost foarte pretenţioşi. ?Au vrut mâncare vegetariană, cotlete de porc negătite pentru că vin cu bucătarul lor, chipsuri, bere şi vinuri vechi.? a spus Chişcoci.

Accesul în incinta stadionului va fi permis începând cu ora 16:00. Spectatorii sunt rugati să-şi aducă pelerinele de ploaie, accesul cu umbrele pe stadion fiind interzis. Din cauza aglomeraţiei, pe gazon nu va fi permis accesul copiilor sub 10 ani. Concertul va începe la ora 20:00 iar în deschidere va cânta trupa The Sword, care îi însoţeşte pe cei de la Metallica în turneul european.



Observator

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close