Antena 3 CNN Show Showbiz Mick Jagger împlineşte astăzi 65 de ani

Mick Jagger împlineşte astăzi 65 de ani

Mick Jagger împlineşte astăzi 65 de ani
26 Iul 2008   •   10:39

Cântăreţul britanic Mick Jagger nu dă niciun semn că ar avea de gând să iasă la pensie nici la vârsta de 65 de ani, ci, dimpotrivă, este la fel de plin de energie ca oricând şi plănuieşte noi discuri şi turnee. Împreună cu colegii din Rolling Stones, Jagger tocmai a semnat un contract exclusiv cu casa de discuri Universal, renunţând la colaborarea de două decenii cu casa EMI.

Fiul unui profesor, Michael Phillip Jagger a studiat la prestigioasa Şcoală de Economie din Londra înainte de a cuceri gloria mondială alături de Rolling Stones, în anii '60. Faţă de Beatles, ceva mai cuminţi pe atunci, Jagger şi colegii săi reprezentau tineretul rebel şi sfidător şi provocau, la fiecare apariţie, isteria publicului.

Cântăreţul nu a renunţat nici astăzi la imaginea provocatoare, chiar dacă au trecut mai bine de patru decenii şi între timp a fost chiar înnobilat de prinţul Charles. La 65 de ani, Sir Mick Jagger are dreptul la pensia minimă de 90 de lire sterline. Este însă puţin probabil s-o solicite, averea sa fiind cotată la 225 milioane de lire.

Şi asta, chiar dacă a trecut prin două divorţuri, după căsătoriile cu manechinele Bianca Jagger şi Jerry Hall. Tată a şapte copii şi de trei ori bunic, Jagger se poate mândri cu multe alte relaţii feminine, inclusiv cu actuala Primă Doamnă a Franţei, Carla Bruni.

Pe lângă muzică şi articolele din tabloide, Mick Jagger şi-a construit şi o carieră serioasă de actor şi producător de film, iar în ultimul timp şi-a asumat şi rolul de manager al grupului. Jagger declara, anul trecut, că Rolling Stones nu au de gând să-şi înceteze vreodată activitatea, iar concertele dovedesc că nici nu au de ce să se gândească la aşa ceva.

Antena 3

×
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close