Antena 3 CNN Show Showbiz Miss Universe 2005 s-a hotărât să promoveze România peste tot în lume

Miss Universe 2005 s-a hotărât să promoveze România peste tot în lume

Miss Universe 2005 s-a hotărât să promoveze România peste tot în lume
Sursa foto: Foto: missdatabase.blogspot.com
28 Aug 2011   •   20:58

Una dintre cele mai mari frumuseţi ale lumii s-a aflat timp de două zile în România pentru a inaugura la Slănic Moldova un proiect occidental în valoare de două milioane de euro.

Impresionată de ce a gasit în România, Miss Universe 2005 s-a hotărât să promoveze ţara noastră peste tot în lume.

Două zile - atât i-au trebuit Nataliei Glebova, Miss Universe 2005, pentru a se îndrăgosti de România. Impresionată de oameni şi locuri, Natalie a hotărât să promoveze România peste tot în lume prin proiectul său despre frumuseţe şi un stil de viaţă sănătos.

Natalie a sosit la invitaţia prietenei sale, Carmen McMillen, o româncă aflată şi ea ani la rând pe podiumurile concursurilor de frumuseţe. Plecată din ţară în urmă cu 20 de ani să-şi caute fericirea în altă parte, Carmen a aflat acum că, de fapt, fericirea ei s-a aflat în tot acest timp în România.

Obişnuită cu standardele ridicate din turismul străin, a investit două milioane de euro într-un proiect de-a dreptul occidental, prin care vrea să le arate oamenilor cum se pot relaxa sănătos.

Dupa cele două zile petrecute în peisajul idilic de la Slănic Moldova, Miss Univers s-a reîntors în Thailanda, acolo unde s-a lansat cu mare  succes în televiziune.

 


×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close